DA | EN
Menuen | NO.2

Menukort

no.2´s aften menu

495,- kr.


- Saltede kammuslinger med græskar,
hasselnød og brunet smør.


- Stegt blæksprutte med jordskok,
rosenkål og tang bouillon.

- Grillet gråand med glaserede
rødbeder og let røget sherrysauce.

- Pæresorbet med luftig skum på
verbena og skovmærke.



-------------------------------------

 
Vegetar menuen:

- Carpaccio af græskar med ristet
hasselnødder og merian.

- Stegt blomkål med trøffel puré, confiteret æggeblomme
og sauce på Vesterhavsost.


- Surdejs vaffel med svampe og efterårstrøffel.

- Pæresorbet med luftig skum på
verbena og skovmærke.


Vinmenu 4 glas
Vinmenu med Champagne
Eksklusiv vinmenu 4 glas
Eksklusiv vinmenu 5 glas

Vand


395,- kr.
495,- kr.
595,- kr.
695,- kr.

20,- kr.