DA | EN
Menuen | NO.2

Menukort

no.2´s aften menu

495,- kr.


- Ceviche af helleflynder med
grillede beder og sensommerbær.


- Stegt sandart med bagt selleri,
ristet kål og sauce med krondild.

- Grillet gråand med jordskokker,
glaserede svampe og svampe sauce.

Brændt birkebarks iscreme med
syltede æbler og cookie crumble.



-------------------------------------

 
Vegetar menuen:

- Rødbede tatar med sensommerbær 
og estragonemulsion.

- Kål terrine og selleri ravioli med gran sauce.

- Stegt blomkål med trøffel puré, confiteret æggeblomme og sauce på Vesterhavsost.

Brændt birkebarks iscreme med
syltede æbler og cookie crumble.


Vinmenu 4 glas
Vinmenu med Champagne
Eksklusiv vinmenu 4 glas
Eksklusiv vinmenu 5 glas

Vand


395,- kr.
495,- kr.
595,- kr.
695,- kr.

20,- kr.