DA | EN
Menuen | NO.2

Menukort

no.2´s aften menu

475,- kr.


- Saltet torsk med syltede kinaradiser,
ristet solsikkekerne mayonnaise
og muslingbouillon.

- Dampet rødtunge souffle
med hvide asparges, friterede fjordrejer
og cremet krondildssauce.

- Lam fra Varde Ådal
med grillede grønne asparges
og let saltet majroer.

- Cremefraiche is med rabarberkompot
og sandkage crumble.  


-------------------------------------------

 
Vegetar menuen:

- Grillede grønne asparges med nye kartofler og persille vinaigrette.

- Selleri ravioli med æggeblomme
og hø-ostesauce.

- Grillet surdejsfladbrød med sauté af svampe og vilde urter. 

Cremefraiche is med rabarberkompot
og sandkage crumble.


Vinmenu 4 glas
Vinmenu med Champagne
Eksklusiv vinmenu 4 glas
Eksklusiv vinmenu 5 glas

Vand


395,- kr.
495,- kr.
595,- kr.
695,- kr.

20,- kr.