DA | EN
Menuen | NO.2

Menukort

no.2´s aften menu

550,- kr.


- Ceviche af helleflynder med hvide asparges
og agurk-havesyresauce.

- Dampet torsk med hyldeblomst sauce
og grillede nye løg.

- Skovkylling med grillede grønne asparges, spinat
og hummersauce.

- Birkebark parfait med enebærsauce
og hvid chokoladecrame. 



-------------------------------------

 
Vegetar menuen:

- Salat af grønne og hvide asparges med kamille
og agurk-havesyresauce.

- Nye kartofler og løg med skummende persille-purløgssauce.

- Schnitzel af selleri med peberrod
brunet smør og kapers.

Birkebark parfait med enebærmousse
og hvid chokoladecreme.


Vinmenu 4 glas
Vinmenu med Champagne
Eksklusiv vinmenu 4 glas
Eksklusiv vinmenu 5 glas

Vand


450,- kr.
550,- kr.
650,- kr.
750,- kr.

20,- kr.