no.2´s aften menu
500,- kr.
- Tangmarineret sandart med syltede kinaradiser, ristet boghvede og fermenteret fløde
- Bagt Hokkaido græskar med græskarkerne-ris crunch og skummende ponzusauce
- Grillet gråand med porrer, solbær puré og portvinssauce
- Kvæde med pistacie is, havesyre juice og olivenolie
-------------------------------------
Vegetar menuen:
- Bøftomat med selleri, ramsløgskapers og tomatbouillon
- Bagt Hokkaido græskar med græskarkerne-ris crunch og skummende ponzusauce
- Artiskokhjerte med spinat, ristet rødpeberfrugt sauce og koriander
- Kvæde med pistacie is, havesyre juice og olivenolie
Vinmenu 4 glas
Vinmenu med Champagne
Eksklusiv vinmenu 4 glas
Eksklusiv vinmenu 5 glas
Vand
550,- kr.
650,- kr.
850,- kr.
950,- kr.
25,- kr.