DA | EN
Menuen | NO.2

Menukort

no.2´s aften menu

500,- kr.

- Tangmarineret sandart med syltede kinaradiser, ristet boghvede og fermenteret fløde

- Bagt Hokkaido græskar med græskarkerne-ris crunch og skummende ponzusauce

- Grillet gråand med porrer, solbær puré og portvinssauce

- Kvæde med pistacie is, havesyre juice og olivenolie

-------------------------------------

 
Vegetar menuen:

- Bøftomat med selleri, ramsløgskapers og tomatbouillon

- Bagt Hokkaido græskar med græskarkerne-ris crunch og skummende ponzusauce

- Artiskokhjerte med spinat, ristet rødpeberfrugt sauce og koriander

- Kvæde med pistacie is, havesyre juice og olivenolie

 

 


Vinmenu 4 glas
Vinmenu med Champagne
Eksklusiv vinmenu 4 glas
Eksklusiv vinmenu 5 glas

Vand


550,- kr.
650,- kr.
850,- kr.
950,- kr.

25,- kr.