DA | EN
nordisk luksus | NO.2

NO. 2

NO. 2 ER LILLESØSTER TIL RESTAURANT AOC.

Vi har til huse på kajkanten af Hammershøi Kaj på Christianshavn, med en fantastisk udsigt til den Sorte Diamant, Københavns - havn, broer og tårne. 

no2. ligger i en moderne bygning, med stilfulde rammer af Danske design møbler. Restauranten er indrettet med plads op til 100 spisende gæster indenfor og 40 gæster på terrassen langs med kajen.

På no.2 finder du den samme kompromisløse tilgang til råvarerne, sammensætning af smagskombinationer og et vinkort udvalgt med samme grundighed som anmelder roste AOC har høstet priser for, her i blandt 2 stjerner i Guide Michelin.

AOC ejerne Christian Aarø og Søren Selin er overordnet ansvarlig for menuerne og valget af vinene, kendetegnet er et kompromisløst fokus på at bruge Danmarks bedste råvarer, samt vine hvor vi kommer rundt i hele verden inklusiv vores egen region. Derfor vil man på no. 2 genkende det visuelle udtryk og de overraskende smagskombinationer fra AOC, men i et mere enkelt udtryk. 

 

VINENE PÅ NO. 2

Sommelier og Restaurantchef John David Poulsen er til daglig Christian Aarø’s højre hånd og sørger for at vinkortets og andre drikkevarer afspejler vores fokus på at finde vine og drikkevarer, som matcher menukortets retter, og samtidig vækker interesse med nytænkende ideer og spændende smagsfulde vine som ligeledes tilbydes ved et stort udvalg af vine på glas.

 

KØKKENET PÅ NO. 2

Bag gryderne på no.2 står køkkenchef Nikolaj Køster som har det daglige ansvar og ledelse af køkkenet. Køkkenet kendetegnes ved et kompromisløst fokus på at opstøve og bruge Danmarks bedste råvarer, æstetikken og smagen går hånd i hånd i vores egen tilgang på det nordiske køkken. Når noget godt fra hav, skov, strand eller mark er i sæson, tager vi det med største selvfølgelighed på kortet, kort og godt et sæsonens køkken.

 

COCKTAILBAR

Som i køkkenet er der i cocktailbaren fokus på lokale råvarer, hvilket giver et af byens mest spændende udvalg af drinks. Barchef Sune Urth, Hr. Urth som vi kalder ham, har fyldt hylderne med akvavit og hjemmelavede smagstilsætninger som bruges i nytænkningen af klassiske ideer. Kortet skifter løbende afhængig af vind og vejr, der bruges teknikker såsom henkogninger, syltninger, vakuum behandlinger og tørringer, som så anvendes til smagsfulde cocktails.